'Ömer Seyfettin Hikaye Ödülleri' Sahiplerini Buldu.

Mart 14, 2019

'Ömer Seyfettin Hikaye Ödülleri' Sahiplerini Buldu.

Gönen Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Ömer Seyfettin Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen hikaye yarışması ödülleri Gönen Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Prof. Dr. Osman Mert, Doç Dr. M.Abdullah Arslan, Dr. Öğr. Üyesi Tacettin Şimşek'in yer aldığı jüri tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde Mustafa Melih Seymen "Fener" adlı eseriyle katıldığı yarışmada Ömer Seyfettin Hikaye Ödülünü kazandı.

Törende Seymen'e ödülünü, Gönen Belediye Başkan Vekili Necmi Koç verdi.

Yarışmada, lise kategorisinde "Müphem" isimli hikayesiyle Ilgın Yetik, ortaokul kategorisinde "Annemin Patenleri" isimli hikayesiyle Hatice Nil Tekin, "Bülbülün Şarkısı" isimli hikayesiyle Tuana Karaca ise mansiyon ödülüne layık görüldü.

Etkinlik kapsamında düzenlenen santranç yarışmasında kazanan yarışmacılara ödülleri Gönen Belediye Başkan Yrd. Süleyman Dökmen ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç tarafından takdim edildi.

Ömer Seyfettin Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri, Gönen Belediyesi Türk Halk Müziği ve Sanat Müziği Musikisi konserleriyle sona erdi.