18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla ilçemiz Cumhuriyet Meydanında anma töreni düzenlendi.

Mart 19, 2019

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla Garnizon Şehitliğinde ilçe protokolü, şehit ve gazi ailelerinin katılımları ile ruhlarına ithafen Mevlid-i Şerif okundu.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla Gönen Ticaret Odası Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri tarafından Gönen Belediyesi Konferans Salonunda anma programı gerçekleştirildi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla Gönen Ticaret Odası Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri tarafından Gönen Belediyesi Sergi Salonunda Kurtuluş Savaşından kalma kutsal emanetler ile Çanakkale Savaşlarının yaşandığı alanların yer aldığı maket sergilendi.