“Başkan Palaz mazbatasını aldı”

Nisan 05, 2019

“Başkan Palaz mazbatasını aldı”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Gönen'de de büyük bir heyecan yaşandı.

Sabahın erken saatlerinde sandık başına giden seçmenler Gönen'de kararını vererek Millet İttifakı Gönen Belediye Başkan Adayı İbrahim Palaz'ı %55.49 gibi büyük bir oranla Gönen’in yeni Belediye Başkanı olarak seçti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde 28,469 seçmenin oyunu alarak Gönen Belediye Başkanı seçilen başkan İbrahim Palaz, Gönen Adliye Sarayı'nda düzenlenen törende mazbatasını İlçe Seçim Kurulu yönetiminden alkışlar eşliğinde alan Başkan Palaz, seçim sonuçlarının Balıkesir'e, Gönen'e ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.

Seçimler sonrası sayımların yapılmasında İlçe Seçim Kurulu Başkanı, Seçim Kurulu Müdürü ile çalışanlarına teşekkürlerini ileten Başkan Palaz, “Gayet güzel bir süreç geçirdik. Hiçbir olumsuzluğa izin vermeden sağduyulu biçimde hareket ederek hiç bir kuşkuya yer vermeden süreci tamamlamışlardır. Halkımızın güveniyle buralara geldik. Ben kendilerinin canla başla çalışmalarına burada tanık oldum. Bu çalışmanın tüm Türkiye’ye örnek olması en büyük dileğimiz.

Seçim sürecinde herkes karınca misali bu başarıya su taşıdı ben bu süreçte gecesini gündüzüne katarak yanımda olan değerli partililerimize, gönüllü çalışanlarımıza vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Beraberinde, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ünsal Acar, İyi Parti İlçe Başkanı Uçar Can, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeliğine seçilenler ve merkez ilçe, kadın kolları, gençlik kolları ve partililerle birlikte Adliye Sarayına gelen Başkan Palaz, mazbatasını aldıktan sonra çıkışta kendisini bekleyen sevenleriyle hatıra fotoğrafı çekildi.