Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı.

Nisan 05, 2019

Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı.

Bu yıl 9. düzenlenen 173 firmanın yer aldığı "Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı" açıldı.

Açılış törenine, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hayrullah Işıktaş, ilçemiz STK temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Açılış töreninde konuşan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Türkiyemizi doyuran il Balıkesir'in bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. İlçemizde gerçekleştirilen gıda tarım ve hayvancılıkta şehrimizin marka değerini daha da yükseltmek için böyle etkinliklerin daima en büyük destekçisi olacağız.

Fuar çalışmalarında emeği geçen başta Ticaret Odamıza, Ziraat Odamıza, Ticaret Borsamıza ve Renkly Fuarcılık Şirketine katılımından dolayıda firmalarımıza çok teşekkür ediyorum. dedi.

Kurdela kesimi sonrasında katılımcı protokol tarafından fuar alanında stand ziyaretleri gerçekleştirildi.