19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı.

Eylül 19, 2019

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ilçemiz Cumhuriyet Meydanında Gazilerimizi ve Şehitlerimizi anma programı düzenlendi.

Törene; İlçe Kaymakamımız Arslan Yurt, Belediye Başkanımız İbrahim Palaz, Garnizon Komutanımız Binbaşı Temel Kılıç, Emniyet Müdürümüz Ali Haydar Kılıç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gönen Şube Başkanımız Mehmet Özen, gazilerimiz ve aileleri, güvenlik güçlerimiz, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na, İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Muharip Gaziler Derneği Çelenginin sunuldu.

Muharip Gaziler Derneği Gönen Şube Başkanı Mehmet Özen'in konuşmasıyla anma program sona erdi.

Anma programı kapsamında ilçe garnizon şehitliği ziyareti ile öğle namazına müteakip çarşı camisinde mevlid-i şerif okutulacaktır.