GÖNEN'DE COŞKULU KUTLAMALAR

Ekim 30, 2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü kutlamaları kapsamında İlçe Kaymakamımız Arslan Yurt, Belediye Başkanımız İbrahim Palaz, belediye meclis üyelerimiz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum ile kamu kuruluşları temsilcileri, gazilerimiz ve vatandaşlarımızında katılımıyla Cumhuriyet Kutlamaları coşkusu Yıldız Meydanda yaşandı.

Emekli öğretmen asırlık çınar 106 yaşındaki Kıymet Gazez'in Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe hitabesini ezbere okuması tören alanında vatandaşlarımız tarafından dakikalarca alkışlandı.

Belediye Başkanımız İbrahim Palaz, asırlık çınar Kıymet Gazez'e törene katılımından dolayı teşekkür ederek kendisine çiçek takdim etti.

Tören alanına katılan herkes Barış Pınarı Harekatına destek için hep birlikte Mehmetçik Selamı verdiler.

Şiirler, çeşitli halk oyunları ve voleybol turnuvasını kazananların da ödüllerinin dağıtıldığı Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri yoğun ilgi gördü.