"Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok"

Aralık 04, 2019

Gönen Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Öğüt ve okul öğretmenleri ile özel eğitim sınıfları öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında belediye başkanımız İbrahim Palaz ile bir araya geldiler. Başkan Palaz buluşmadan sonra Yeşil Gönen BESK Basketbol Kulübü Başkanı Nusret Sever'i ziyaret etti.

Başkanlık makamında öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanımız İbrahim Palaz, "Engellerin aşılmasında en önemli olan empati duygusudur, engeller el ele verilerek aşılabilir. Bu konuda her bir ferdimizi, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarımızı, konuya daha da duyarlı olmaya çağırıyorum. Bu konuda en büyük adım empati yapabilmektir” dedi. Başkan Palaz, şehrimizdeki bedensel engelli gençleri bir araya getiren Yeşil Gönen BESK Basketbol Kulübü Başkanı Nusret Sever ile bir süre sohbet eden başkan Palaz, özel ihtiyaçlı gençlerimizin fiziksel ve mental gelişimlerine katkı sağlayabilmek amacıyla bir gün değil her gün yanlarında olduklarını, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti. Belediye Başkanımız İbrahim Palaz'ın gerçekleştirdiği ziyarete daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı Merve Üncük'te eşlik etti.