Gönen'de Yıl Başı Coşkusu

Ocak 02, 2020

Gönen Belediyesi tarafından Banyolar Caddesine kurulan sobalarla ısıtılan sokaklarda yeni yıla giren vatandaşların yılbaşı coşkusu saatler gece yarısını gösterdiğinde başlayan havai fişek gösterileri ile doruğa ulaştı.

Binlerce kişinin bir araya geldiği Banyolar Caddesindeki eğlencelerde en çok ilgiyi cadde üzerine kurulan sobalar gördü. Sıcak soba üzerinde aldıkları kestaneleri patlatan vatandaşlar soğuk havada dışarda ısınma keyfinin yanında sıcacık kestane kebap yemenin de keyfini çıkardı. Her yaştan insanın yer aldığı eğlenceler, organizasyonu hazırlayan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ı da oldukça memnun etti. Başkan Palaz yeni yıl ile ilgili mesajında

"Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla hep birlikte merhaba diyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne daha yaşanabilir bir Gönen oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlatarak şehrimizi güzelleştirmek adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla Gönen için gerekli olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Şehrimizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bunları gidermek için 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da gerekli planlama ile çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Bu vesileyle değerli vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyor, 2020 yılında ilçemizde ve ülkemizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı huzur ve güvenin tesis edildiği, hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarı dolu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.