Hayırlı Olsun

Ocak 09, 2020

Gönen Belediye Başkanlığı ile Hizmet-İş arasında devam eden toplu iş sözleşmesi müzakereleri sonrası imzalar atıldı.Toplu iş sözleşmesi, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Hizmet-İş Balıkesir Şube Başkanı Savaş Dal ve Başkan Yrd. Mali Sekreter Mehmet Demiray tarafından imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi töreninde konuşan belediye başkanımız İbrahim Palaz, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar aile aidiyeti ile güzel işler yaptık. Sen ben değil, biz olacağız ve bizden hizmet bekleyenlere hizmetkarlık yapacağız. Hem kendi nafakamızı temin ediyoruz hem de bir kamu görevi icra ediyoruz. Bu vesileyle bir kez daha 2020-2021 toplu iş sözleşmemizin belediyemize, sizlere ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.