24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun

25 Kasım 2022 Cuma

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, mimarı olan öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla isimlerine özel hazırlattığı ajandaları hediye etti.

Altıeylül Ortaokulu, Gönen Anadolu Lisesi, Mirciler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mehmet Ahmet Genç İlkokulu, Şehit Kaymakam Rahmi Bey İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Öğretmenim Ortaokulunda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Okul Müdürleri ve öğretmenlerin istek ve taleplerini dinleyip, 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutladı, görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

İlçe genelinde faaliyet gösteren tüm eğitim kurumlarında çalışan öğretmenlere özel hazırlatılan ajandaların dağıtımları Gönen Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.