Gönen Hava Durumu

Gönen Kültür ve Kitap Günleri

Gönen Kültür ve Kitap Günleri

24 Kasım 2022 Perşembe

“Gönen Kültür ve Kitap Günleri “ Sanatçı Tuna Kiremitçi Müzikal ve Kitap İmza Günü Etkinliği ile sona erdi.

 

Gönen Belediyesi tarafından ilk defa düzenlenen Gönen Kültür ve Kitap Günlerinde dört gün boyunca çeşitli yazarların imza günleri, söyleşileri, çocuk ve aile programları konulu paneller Gönen Belediyesi Ömer Seyfettin Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

Etkinliğin açılışına; CHP Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Belediye Başkanı İbrahim Palaz, CHP İlçe Başkanı Ünsal Acar, Kent Konseyi Başkanı Doğan Ceylan, belediye meclis üyeleri ve kitapseverler katıldı.

4 Gün düzenlenen çeşitli programlarda Meltem Ulu ve Dilek Cesur tarafından 6-8 Yaş Arası Çocuklara Yönelik Uygulamalı 2.Grup halinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Son gün ise sanatçı yazar Tuna Kiremitçi ve orkestrası ile sahne alarak Gönenlilere müzikal konser verdi akabinde okur severler ile buluşarak kitaplarını imzaladı.

Gönen Belediye Başkan Yrd. Mehmet Yılman ve Kent Konseyi Başkanı Doğan Ceylan sanatçıya teşekkür plaketi ile Gönen İğne Oyası tablosu hediye ettiler.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.