10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

10 Kasım 2022 Perşembe

Ulu Önderimizi aramızdan ayrılışının 84. yılında sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü kapsamında Cumhuriyet Meydanı’mızda düzenlenen törene; İlçe Kaymakamımız Dr Arslan Yurt, Belediye Başkanımız İbrahim Palaz,Gönen Garnizon Komutanlığı temsilcisi olarak Bandırma 6. Ana Jet Üs Komutanlığından Hava Pilot Albay Esat Çetin, gazilerimiz, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlarımızın katılımıyla,başlayan tören protokol çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla son buldu.Gönen Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 10 Kasım Atatürk'ü anma programı Oratoryo gösterisi Gönen Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.