Bilim Şenliğinde Öğretmenim Ortaokulu Farkı

13 Haziran 2023 Salı

Bilim Şenliğinde Öğretmenim Ortaokulu Farkı..

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Bilim Şenliği, Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Başkan Yardımcısı Mehmet Yılman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Erbay ile Okul Müdürü Halil Çolakoğlu ve kurum amirlerinin katılımı ile Öğretmenim Ortaokulunda ziyarete açıldı.

Bilim Şenliği'nde Öğretmenim Ortaokulu öğrencileri yıl boyu yaptıkları derslerin etkinliklerini sergileniyor.

Stantlarda; Fen dersi deneyleri, Robotik Kodlama projeleri, Kodlama sistemi ile çalışan robotlar, bluetooth ile hareket eden arabalar, gıda kermesi ile 23 tane öğrenci velisinin yıl boyunca emek verdiği taş boyama sergisinde, hediyelik ve süs eşyalar ilgi odağı oldu.

Gece ve gündüz olarak gerçekleştirilecek olan Bilim Şenliği'nde öğrencilerin ve misafir çocukların doyasıya eğlenmesi için şişme oyun parkurları hazırlandı.

Öğretmenim Ortaokulu etkinlikleri, mezuniyet töreni akabinde Grup Bodoslama'nın sahne alacağı açık hava konseri ile son bulacak.