Gönen Hava Durumu

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz'dan 2023 mesajı

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz'dan 2023 mesajı

1 Ocak 2023 Pazar


Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz'dan 2023 mesajı

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, yeni yıl münasebetiyle yayınladığı mesajında;

Kıymetli Hemşehrilerim, sevinç ve üzüntüleriyle geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılında şehrinizin geleceğini inşa edecek altyapı ve üst yapı dahil birçok önemli çalışmaya ve projeye imza attıklarını, yeni yılda da bunları kararlı bir şekilde sürdürerek ‘Kaplıcalar diyarı, baldo pirincin başkenti’ Yeşil Gönen’e yakışır projeler yapmayı planlıyoruz.

Göreve geldiğimiz günden itibaren Pandemi dönemi ve ülke şartları da göz önünde bulundurulduğunda kısıtlı imkanlar dahilinde şehrimizin her noktasında yaşayan vatandaşlarımıza hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduk. Şehrimizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolundaki çalışmalara bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz.

İlgili birimlerimizle belirlediğimiz acil ihtiyaçlar dahilinde Kırsal ve Merkez Mahallelerimizde asfalt yol yapımı ve şehir merkezimizde kavşak düzenlemelerini yaptık. Daha iyi hizmet vermek adına araç filomuzu genişletiyoruz, Sosyal Belediyecilikten ödün vermeden tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Çalıoba Mahallemizde GES projemiz tamamlanmak üzere, yıllardır atıl durumda olan şehir köprümüzün bakım onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Bu hafta Gündüz Bakımevi projemizin ihalesi gerçekleşti, Ocak ayı içerisinde ise şehir merkezinde ve kırsal mahallelerimizde kullanılmak üzere belediye tarihimizin en büyük parke taş ihalesini gerçekleştireceğiz.

Bütün mesai arkadaşlarımla, gece gündüz demeden Gönen için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz gün içimizde var olan ilçemize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2023 yılında da devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gönenli hemşehrilerim olmak üzere yeni yılın hepimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım.

Yeni yılınız kutlu olsun…
Seni Seviyorum GÖNEN

İbrahim PALAZ
GÖNEN Belediye Başkanı

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.