ÖMER SEYFETTİN ÖLÜMÜNÜN 104’ÜNCÜ YILINDA ANILDI

5 Mart 2024 Salı

35. Ömer Seyfettin Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemiz Ömer Seyfettin Meydanında anma programı düzenlendi.
Belediye Başkanımız İbrahim Palaz tarafından Ömer Seyfettin Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.
Tören Belediye Başkanımız İbrahim Palaz'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Başkan Palaz konuşmasında "Türk edebiyatının önde gelen hikaye yazarlarından olan hem şehrimiz Ömer Seyfettin‘in, ölümünün 104'üncü yılında onu anmak için bir aradayız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize edebiyata teşvik etmek hem şehrimizin adını daima yaşatmak için kültür ve sanat etkinliklerimize devam edeceğiz ve destek olacağız" dedi.