GÖNEN 2. TENİS TURNUVASI SONA ERDİ.

27 Temmuz 2023 Perşembe

Yıldızpark Tenis Kortlarında organize edilen 2. Tenis Tunuvasında; Tek Kadınlar kategorisinde Gönenli Sporcularımız Elif Nur Menteş Şampiyon, Özlem Cengiz ise üçüncü olurken İkinciliği ise Gülden Taşova Yılmaz kazandı.

Tek Erkekler Kategorisinde ise; Doruk Bilgili Şampiyon, Anıl Aydoğdu İkinci, Erol Agen ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladılar. Dereceye giren sporculara Ödülleri Belediye Başkanımız İbrahim Palaz, Gönen Belediyespor Başkanımız Taner Şenoğlu ve Tenis Eğitmeni Tezcan Bağcı tarafından takdim edildi. Belediye Başkanımız İbrahim Palaz "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz tenis turnuvasına çevre ilçelerden katılım gösteren misafir sporculara çok teşekkür ediyorum. Şampiyon olan hemşehrimiz Elif Nur Menteş'i Üçüncülük derecesi yapan Özlem Cengiz"i ve katılımcı tüm sporcuları tebrik ediyorum" dedi.