Mahalle Ligi Turnuvası başladı.

22 Aralık 2022 Perşembe

Mahalle Ligi Turnuvası başladı.

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gönen Belediyesi’nin işbirliğinde il genelinde düzenlenen Mahalle Ligi Turnuvası, İlçe Kaymakamımız Dr Arslan Yurt, Belediye Başkanımız İbrahim Palaz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sezai Turna, Gönen İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Demirtaş’ın katılımı ile ilçemizde başladı.

İlçemizdeki spor kulüpleri, ortaokul ve liselerin takımlarını oluşturduğu Gönen Mahalle Ligi Turnuvasında toplamda 31 Erkek Takım ve 7 Kız takım mücadele edecek. Müsabakalar minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler olarak 5 ayrı kategoride yapılacak.

Turnuvanın ilk açılış maçında Last Dance ve Batılılar takımları karşı karşıya gelirken karşılaşmanın başlama vuruşunu İlçe Kaymakamımız Dr Arslan Yurt gerçekleştirdi.